Malzemeler
1 Pkt nişasta(400gr )
250 gr margarin veya tereyağ
1 adet yumurta
1 su bardağı un
1 pkt kabartma tozu
1.5 su bardağı pudra şekeri
üzerı için
2 kutu bonibon
Püf Noktası
Tarifin Hazırlanışı
Bir kapta tereyağ(margarin),yumurta ve şeker karıştırılır.
Nişasta un ve kabartma tozu eklenerek ele yapışmayan bır hamur elde edilir.Ele
yapışıyorsa biraz daha un eklenebilir.Merdanele açılarak şekiller yardımıyla şekil verilir.bonibonla süslenır.Önceden ısıtılmış 160
derece fırında üzeri beyaz kalacak şekilde pişirilir
Rengarenk ellerine saglık canım sevgiler.
YanıtlaSilçok güzel olmuş saol
YanıtlaSilhatta yılbaşında yemiştik süperdi :)
YanıtlaSil