Çok yoğunum bahar yorgunluğumudur bilmem canım çalışmak bile
istemiyor.Üzerimdeki şu yorgunluğu durgunluğu bir atabilsem…eSki neşem kalmadı
sanki Artık hergün birbirini kovalıyor gibi.Gün içerisinde çalıştığım için ne
kendime nede blog’uma vakit ayırabiliyorum.Eve gelip yemek yersem yiyorum
yemezsem doğruca yatak .ee malum iş başı yapıyoruz.Gelelim tarifimize.Yapımı
çok pratik bahar günlerinde öyle ağdalı ağır tatlı yerine sütlü meyveli hafif
tatlılar tercih etmenizi tavsiye ederim=).bUYRUn tarife..
malzemelerimiz:
1 lt süt
25 gr margarin
2 türk kahvesi fincanı tepeleme un
2 türk kahvesi fincanı tozşeker
2 diş damla sakızı
1 paket vanilya
Üzeri için
1 paket kremşanti
Kivi (dilimlenmiş)
Çikolata sosu
YapımI
1 Litre süte tüm malzemeyi sırasıyla ilave ediyoruz.Daha
sonra koyu kıvam alan muhallebimizi borcama aktarıp donduruyoruz.Tatlımızın
soğuduğundan emin olduktan sonra Kremşantimizi hazırlayıp üzerini
kaplıyoruz.kİVi ve çikolata sosu ile sunuma hazırlıyoruz.(Not:Kivili jölede bu
tatlıda çok güzel gidiyor.Ama ben jöleyi sevemediğim için kullanmadım.)
MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM BORCAMI ALDIM CANIM.
YanıtlaSilGERÇEKTEN ÇOK HAFİF OLMUŞ.:)))
görüntü harika canım.eminim tadıda öyledir.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilAl bendende o kadar,gözüm yatakta.Üstelik haftasonuda çalışınca çok zor oluyor. kolumu kıpırdatacak halim yok.Ama tatlıya hayır demezdim.Çok güzel görünüyor ellerinize sğlık.
YanıtlaSilharika olmus canim
YanıtlaSilellerine saglik :-)
merhaba, bloguna bayıldımm, takibindeyim, senide beklerim, svgiler..
YanıtlaSiltrendberry.blogspot.com
Görüntü süper eminim tadıda muhteşemdir!Ellerinize sağlık:))
YanıtlaSilçokk hoş görünüyorr:)
YanıtlaSilellerine sağlıkk canım..
sevgilerimle..
canım bir de:
yorum ayarlarından kelime doğrulamayı devre dışı bırakırsan,daha çok yorum ulaşacaktır sana..
sevgiler..
:)
yemekler harika :)) ellerinize sağlık
YanıtlaSil