29 Aralık 2011 Perşembe

Mimlendimmmmmmmmmmmm:):)


Evet arkadaşlar bu ilk mim canım arkadaşım sevgili blog yazarı   http://pastakosesi.blogspot.com/ Beni mimledi.Kendisine ilk önce bu  nazik davranışı için çok teşekkür ediyorum. Mim'in Konusunu İse Karşınızdakini mutlu etmek için yapacağınız 10 şey..Buyrun bakalım benim karşımdakini mutlu etmek için yapacağım 10 şey neymiş:)
Tanımak-Karşınıdakini tanıyarak işe başlaya bilirsiniz.Nelerden hoşlanır ne sever nerelere gitmek ister vs vs..
Hediye vermek-Nelerden hoşlandığını öğrendiğim kişiye minik küçük sürprizler yaparak Ona hediyeler almak (Unutmayalımki birini mutlu etmenın en güzel yolu hediye vermek yada almakdır)
Gezmek-Sevdiğimiz yada mutlu etmeyi amaçladığımız birini dışarıya çıkartarak mutluluğuna mutluluk katabilirsiniz.Bkz=Ben gezmeyi çooooooooookk severim :)
Eğlenmek-Eğlenmek de çok önemli bir unsurdur karşınızdakini mutlu etmek için Örn= Cafeye arkadaş ortamına gidebilir yer içer eğlenirsiniz.(unutmamalı sizin eğlenmeniz mutlu olmanız demek karşınızdakininde pozitif enerjinizden eğlenip mutlu olması demekdir)
Yemek yemek- Yaşasınnnnnnnnnn yemek yemekk:) Bu madde sırf benım için geçerli sanırım.Bir arkadaşımla beraber Hamburgerciye gitmek tıka basa yemek üstüne buz gibi kola içmek hmmmm Beni çok mutlu eder.EE dediğim gibi benim mutlu olmam demek karşımdakininde mutlu olması demek :):):)
Gezi programları düzenlemek-Arkadaş grubunu toplayıp birlikte macera dolu gezi programı hazırlamak,Bkz-Kamp kurmak ,piknik yapmak,Müzelere yada tarihi eserlerin bulunduğu yerlerde konaklamak
İltifat etmek(yağ çekmek):):)-Yağ çekmek derken yanlış anlaşılma olmasın lütfen İltifatın diğer adıda yağ çekmekdir.Ve herkesin hoşuna gider Örn-Ayy saçların harika olmuş hangi renk  Veya inanamıyorummmm Ne kadar çok kilo vermişsin hayret vs vs :):)
İşlerinde yardımcı olmak-Eğer karşınızdakinin yaptığı işlerde sizinde yeteneğiniz buluyorsa yardımcı olmanız hem karşınızdakini hemde sizi mutlu edebilir.Bkz-Yemek yaparken erkek arkadaşımın bana yardımcı olması beni çok mutlu eder :):):)
Küçük notlar yazmak-Bazen yüz yüze konuşmakdan daha etkilidir.Telefonla mesajlaşmak yada internetten yazışmakdanda. Sevdiğiniz kişiyi mutlu etmek için Kurabiye yapabilir içlerine minik notlar koyabilirsiniz:) Tabiki Elinize yüzünüze bulaştırmak istemiyorsanız küçük  rulolar halinde sarıp kurabiyenin kenarına koyun erim:D
Veeeeeeeeeee Seni seviyorumm-- Evet yanlış duymadınız bu kelime kimi mutlu etmezki ? anneniz- babanız-kardeşleriniz-sevgiliniz-kocanız-büyük küçük herkes bu kelimeyi zaman zaman duymak ister.Aslında bilinmediğinden yada şüpheden değil.Bu kelimeyi duymak insana çok büyük mutluluk verir. ben bu kelimeyi en çok sevdiğim kişiden her gün duymakdayım:):):) Ve çokkkkkkk mutluyum..
Umarım sizde benim mim'imden yararlanarak sevdiklerinizi mutlu edersiniz...:)
Bu mim'i 10 arkadaşıma göndermem gerekiyor(muş muş muş)Ben de bu mim'i sevgili arkadaşlarım;

8 yorum:

  1. Canım teşekkür ederim ilk fırsatta cevaplıycam
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. teşekkür ederim en kısa zamanda cevaplayacağım:)
    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. canım benim teşekkür ederim.en kısa zamanda cevaplayacam.öpüyorum çokk.

    YanıtlaSil
  4. Yemek yemek harika canım bayıldım o maddeye hala yüzümde gülücükler,çok tatlı bir yöntem:)

    YanıtlaSil
  5. :) canım arkadaslarım ben sizlere teşkkür ediyorum. sevgili pasta köşesi arkadaşım evet yemek yemek beni çokk mutlu ediyor:)Seni gülümsete bildiysem ne mutlu bana :):)

    YanıtlaSil
  6. teşekkürler canım cevapların güzeldi. Ben de en yakın zamanda cevaplayacağım sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Mim icin cok tesekkur ederim. Insaallah en yakin zamanda cevaplamaya calisacagim.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. :)) Çok hoş cevaplamışsınız. Ben de mutlu oldum :))

    YanıtlaSil

Değerli Yorum'un için Teşekkür Ederim :)