16 Ocak 2013 Çarşamba

Krep Sarma

Malzemeler
2 yumurta
1 ½ su bardağı süt
göz kararı un
tuz
İç malzemesi için
2 adet küp doğranmış domates
küp doğranmış sosis yada sucuk
2 adet küp doğranmış biber
yapımı
krep hamurumuzu güzelce çırpıyoruz. pürüzsüz bir kıvamı olmalı. daha sonra krep tavamıza 1 er kepçe döküyoruz. krebimiz çok kalın olmamalı.Daha sonra küp küp doğranan malzemeleri harmanlayıp her krep hamuruna eşit olarak pay ediyoruz. daha sonra bohça gibi sarıp açız kısmı aşağıya gelecek şekilde kapatıyoruz. üzerlerine kaşar dilimleyip kaşar eriyene kadar fırında bekletiyoruz. Afiyet olsun:)

2 yorum:

  1. elinize sağlık
    ben bohça şeklinde yapıyorum krepleri
    ama böylesi de çok güzel olmuş
    afiyetle...

    YanıtlaSil
  2. offf.akşam akşam canım cekti.ellerine sağlık canım.sevgiler.

    YanıtlaSil

Değerli Yorum'un için Teşekkür Ederim :)