11 Nisan 2015 Cumartesi

Gercek un kurabiyesi



Malzemeler
250G margarin
125g pudra sekeri
4su bardagi un
Yapilisi
unu bir yerde eleyelim daha sonra erimis margarini bir kapta un ve seker ile yoguralim yogurma islemi burada onemli ne kadar iyi yogurulursa o kadar iyi sonuc alinir
yogurulan hamurumuzu rulo halinde uzunlamasina sekillendirelim catal yardimi ile uzerini cizelim  yaglanmis tepsimize kestigimiz  kurabiyeleri dizelim 170 C firinda yaklasik 15 dk pisirelim 5 dk ise Firinin kapagi yarim acik pisirelim Soguyan kurabiyelerin uzerini  pudra sekeri ile susleyelim.




8 yorum:

  1. İyi günler paylaşımlarınızı takip ediyorum. Sizlerde bazı tariflerde sitemiz olan Yemek, Pasta, Tatlı, Kurabiye Tarifleri yararlanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  2. Pastaneden çıkmış gibi görünüyor, elinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  3. %0 Satış komisyonu, ücretsiz sanal dükkân fırsatı ile Puma marka ürünler Buypasa’da. Detaylı bilgi için https://ucretsizdukkan.com adresine uğrayabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Blogunuzda yer alan yemek tariflerini keyifle okuyorum. İnternette yemek tarifleri konusunda çok fazla bilgi kirliliği olmasına rağmen hatırı sayılır derecede özgün ve kaliteli yemek tarifi veren bir blog kurduğunuz için teşekkürler..

    www.Gurmex.com olarak başarılarınızın devamını dilerim.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba
    Blogunuzu çok beğendim. Böyle bir bloga sahip olduğunuz için sizi kutluyorum.
    Sizi kendi bloğuma davet etmek istiyorum.
    Teşekkürler.

    Nurselin Mutfağı.

    YanıtlaSil
  6. merhabalar blogunuz harika sizi kendi blogumuza davet ederek günde 8500 ziyaretçimizin tariflerinizden faydalanmasını istiyoruz. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. Sunumunuzu çok beğendim. Elinize ve emeğinize sağlık!

    YanıtlaSil

Değerli Yorum'un için Teşekkür Ederim :)